Invändig Målning

Dags för att måla om eller tapetsera inomhus? Då behöver ni en seriös målerifirma

Vi målar om & tapetserar inomhus

Att måla om invändigt kan verkligen liva upp stämningen i hemmet

Under de kalla månaderna är vi främst inomhus och målar invändigt. Det kan vara allt från att måla en fondvägg i en särskild kulör till att bredspackla och måla om alla rum i bostaden. Oavsett vad vi gör så är vår fokus riktat på att uppnå bästa möjliga resultat på snabbast möjliga tid. På så sätt kan ni snabbt återgå till vardagens alla bekvämligheter samtidigt som ni satt är egen prägel på bostaden.

Vi har utfört många inomhusmålningar runt om i Skåne under de senaste åren.
Detta är vi mycket stolta över och det speglas i antalet kunder som rekommenderar oss till sina nära och kära. Titta genom några utav våra utvalda före och efter bilder för att se förändringarna med era egna ögon.

Material

Vi använder bara det bästa materialet som finns på marknaden för att ge er ett perfekt slutresultat med miljön i åtanke.

Servicebilar

Med 5 servicebilar är vi alltid redo för att agera snabbt. Allt från små projekt som målning av vardagsrum till stora kommersiella målningar.

Ram & Rullställningar

Vi har egen skylift samt ram och rullställningar. Utöver vår erfarenhet inom måleri har våra målare även lift och ställningsutbildningar. 

Se före & efter bilder

Se fler av våra  kundreferenser

Vi har utfört många inomhusmålningar runt om i Skåne under de senaste åren. Vilket vi är mycket stolta över och det är även våra kunder. Titta genom några utav våra utvalda före och efter bilder för att se resultaten med era egna ögon.