Våra Tjänster
inom måleri

Måleri

Invändigt

Målning av väggar & tak

Vi målar alla typer av väggar och tak inomhus. Har ni frågor eller funderingar kring hur vi kan verkställa er vision? Tveka inte, skriv ett mail så svarar vi inom kort.

Tapetsering av väggar

Vi tapetserar alla typer av väggar inomhus. Är ni intresserade av en specifik tapet? Har ni frågor eller funderingar kring hur vi kan verkställa er vision? Tveka inte, skriv ett mail så svarar vi inom kort.

Bredspackling väggar & tak

Vi bredspacklar alla typer av väggar och tak inomhus. Har ni frågor eller funderingar kring hur vi kan verkställa er vision? Tveka inte, skriv ett mail så svarar vi inom kort.

Uppsättning av väv & mikrolit

Vi sätter upp mikrolitväv på väggar och tak. Har ni frågor eller funderingar kring hur vi kan verkställa er vision? Tveka inte, skriv ett mail så svarar vi inom kort.

Målning av innertrappa

Vi målar alla typer av innertrappor. Har ni frågor eller funderingar kring hur vi kan verkställa er vision? Tveka inte, skriv ett mail så svarar vi inom kort.

Målning av snickerier (dörrar, lister & fönster)

Vi målar alla typer av snickerier, exempelvis dörrar, lister och fönster mm.. Har ni funderingar eller frågor kring er hur vi kan verkställa er vision.. tveka inte skriv ett mail så svarar vi inom 24 timmar.

Sprutmålning (köksluckor, garderobsdörrar och golvlister)

Vi sprutmålar allt från köksluckor till garderobsdörrar och golvlister. Har ni frågor eller funderingar kring hur vi kan verkställa er vision? Tveka inte, skriv ett mail så svarar vi inom kort.

Special måleriprojekt

Har ni ett special projekt på gång? Behöver ni hjälp med att måla om eller utföra en del av arbetet? Vi utför alla typer av målningsarbeten.

 

Måleri

Utvändigt

Målning av putsad fasad

Vi målar alla typer av putsad fasad. Har ni funderingar eller frågor kring er hur vi kan verkställa er vision.. tveka inte skriv ett mail så svarar vi inom 24 timmar.

Målning av tegelfasad

Vi målar alla typer tegelfasad. Har ni funderingar eller frågor kring er hur vi kan verkställa er vision.. tveka inte skriv ett mail så svarar vi inom 24 timmar.

Målning av träfasad

Vi målar alla typer av träfasad. Har ni funderingar eller frågor kring er hur vi kan verkställa er vision.. tveka inte skriv ett mail så svarar vi inom 24 timmar.

Målning av vindskivor

Vi målar alla typer av vindskrivor. Har ni funderingar eller frågor kring er hur vi kan verkställa er vision.. tveka inte skriv ett mail så svarar vi inom 24 timmar.

Målning av dörrar

Vi målar alla typer av ytterdörrar. Har ni funderingar eller frågor kring er hur vi kan verkställa er vision.. tveka inte skriv ett mail så svarar vi inom 24 timmar.

Målning av fönsterbleck

Vi målar alla typer av fönsterbleck. Har ni funderingar eller frågor kring er hur vi kan verkställa er vision.. tveka inte skriv ett mail så svarar vi inom 24 timmar.

Målning av plåt

Vi målar alla typer av plåt. Har ni funderingar eller frågor kring er hur vi kan verkställa er vision.. tveka inte skriv ett mail så svarar vi inom 24 timmar.

Målning av staket

Vi målar alla typer av staket. Har ni funderingar eller frågor kring er hur vi kan verkställa er vision.. tveka inte skriv ett mail så svarar vi inom 24 timmar.

Christofer Holst, Projektpris 50 000–300 000 SEK

Vid ytrenovering (samtliga väggar, tak, golv + el) av villa gjorde jag en ganska nogrann utvärdering av hantverkare. Helst ville jag ha helentreprenad men valde ändå Swiss (+en elfirma) pga det goda intryck jag fick i kontakten med Arben på Swiss. Detta gällde både initiala samtal, genomgång på plats, specificering av arbete och offert. Arben var tydlig med vad dom inte ville åta sig men var också tillmötesgående enligt mina önskemål. Kändes seriöst och tryggt. Jag hade en tydlig tidsram och denna hölls. Det dök upp lite tilläggsarbete som Swiss hade en ”det fixar vi”-attityd. Vi velade lite inför val av olja på golven och här föreslog Swiss en smidig lösning för oss med prov-oljning. Precis sådant som man som kund vill ha! Jag upplevde också dialogen i stort som mycket bra. Jag bestämde men fick även råd och tips om vad som blir bra eftersom mina renoveringserfarenheter var begränsade. Skickligheten i hantverkarna på Swiss bedömer jag som hög. Visst finns det alltid några detaljer i ett såpass stort åtagande som man kan ha synpunkter på tex något fönsterfoder som kunde slipats bättre innan målning och någon målning över silikonfog. Detta tror jag hade varit detsamma med en annan ”5-stjärning” hantverkare också. Swiss är experter på ytskikt och tar detta ytterst seriöst. Slipning, spackling och målning av väggar och tak håller högsta kvalité och vi är totalt sett oerhört nöjda! Körde fastpris så inga överraskningar i slutet heller. Kör på Swiss om ni vill ha högkvalitativ målningsarbete!!!

Mathias, Projektpris 5 000–50 000 SEK

”Vi anlitade Swiss Metod för att måla vår träfasad. De utförde arbetet mycket bra, snabbt och noggrant. Servicenivån är väldigt hög, från offert till färdigt arbete. Rekommenderas varmt.”

Braxer, Projektpris 5 000–50 000 SEK

Anlitade Swiss metod för att putsa väggar inomhus. Väggarna var i varierat skick, från bart tegel till gammal puts med stora sprickor etc. (Hade knackat ner gammal puts innan arbetet påbörjades) Allt från första mötet med arbetsledaren till betalning gick som smort. Trots att vi inte hade satt en specifik tidsram hölls ett högt tempo och slutresultatet blev mycket bra. Är imponerad över hur seriöst hela bemötandet och arbetet upplevts samt att swiss känts måna över resultatet. Kommer rekommendera till vänner/familj!