Fasadmålning

Dags för att måla om fasaden? Då behöver ni en seriös målerifirma som utför arbetet korrekt.

Vi målar fasader i Skåne, malmö

Att måla om fasaden är en långsiktig investering som ökar husets värde

Vi målar det mesta som tål färg. Under perioden maj-september går vi på högvarv. Då är det utomhussäsong och vi är nästan aldrig inomhus den perioden. Vi målar allt från vindskivor, fönster, dörrar till total ommålning av hela fasaden. Utöver det faktum att ni får en snygg och glänsande yta skyddas även fasaden från naturens element. En fasad som underhålls med jämna intervall håller mycket längre. Vill ni byta kulör? Inga problem, kontakta oss för vidare diskussion kring ert projekt.

Material

Vi använder bara det bästa materialet som finns på marknaden för att ge er ett perfekt slutresultat med miljön i åtanke.

Servicebilar

Med 5 servicebilar är vi alltid redo för att agera snabbt. Allt från små projekt som målning av vardagsrum till stora kommersiella målningar.

Ram & Rullställningar

Vi har egna ram och rullställningar. Utöver vår erfarenhet inom måleri har våra målare även lift och ställningsutbildningar. 

Se före & efter bilder

Vi har många kundreferenser som vi är stolta över

Vi har utfört över 200 fasadmålningar runt om i Skåne under de senaste 5 åren. Vilket vi är mycket stolta över och det är även våra kunder. Titta genom några utav våra utvalda före och efter bilder för att se resultaten med era egna ögon.