Städer vi är aktiva inom

Vi har målare i Malmö, Lund och resten av Södra Skåne

Var målar vi?

Vi målar i Malmö och Södra Skåne.

Mer exakt är vi aktiva och målar i Malmö, Höllviken, Ljunghusen, Lund, Lomma, Skanör Falsterbo, Staffantorp, Löddeköpinge, Eslöv och runt omkring i sydvästra Skåne. Vi har många års erfarenhet av bostads och kommersiell målning. Med vår erfarenhet kan vi vara behjälpliga med allt, från att välja kulör med professionell rådgivning via vår leverantör, till att lösa komplicerade projekt som till exempel limfärg eller reparation av fasad inför målning.

Malmö

Målare Malmö

I Malmö har vi vår största kundbas. Här har vi utfört många målningsarbeten genom åren. Allt från att måla fondvägg till total invändig målning av hotell. 

Höllviken

Målare Höllviken

Höllviken skiljer sig lite jämfört med andra områden i det att här får vi ofta måla tegelfasader i svart kulör. Definitivt en trend som sprider sig mer och mer för varje säsong.

Ljunghusen

Målare Ljunghusen

I Ljunghusen är vi ofta och målar träfasader. Vi säkerställer alltid att ytorna tvättas ordentligt och maskeras innan målning. Allt för att få ett perfekt slutresultat.

Lund

Målare Lund

Universitetsstaden Lund där vi hjälp många studenter samt andra med målning och spackling inomhus. Allt från att måla en fondvägg till total renovering av väggar och tak.
 

Lomma

Målare Lomma

I Lomma är vi mest under utomhussäsongen. Då målar vi om en hel del fasader och i de fall det behövs byter vi även ut enstaka paneler och vindskivor innan målning.

Skanör Falsterbo

Målare Skanör Falsterbo

Den gamla och anrika tätorten Skanör Falsterbo är vi ofta och besöker. Främst har det gällt fasadmålning och i de fall det har behövts har vi även korrigerat puts innan målning.

Staffanstorp

Målare Staffanstorp

I Staffanstorp har vi hjälp många kunder med inomhusmålning samt fasadmålning. Vi testar alltid den gamla putsfasaden för att säkerställa att rätt färgtyp används.

Löddeköpinge

Målare Löddeköpinge

Ofta när vi arbetar i Löddeköpinge är det fasadmålning samt inomhusmålning som gäller. Under åren har vi lärt oss många av gatunamnen eftersom vi ofta är här.

Arlöv

Målare Arlöv

I Arlöv har vi utfört många målningsarbeten genom åren. Främst har vi levererat invändig målning men även tapetseringar och fasadmålningar.