Vi är S Metod AB

Heltäckande Måleriföretag aktiva i Sydvästra Skåne

Vad Gör vi?

Vi fokuserar på högkvalitativ Bostadsmålning

S Metod startade sin verksamhet under namnet Swiss Metod i början av 2014 av grundaren Mitat med en enkel affärsidé: att alltid leverera det bästa resultatet och att alltid vara personlig och professionell i allt han gjorde.

Under de första åren av verksamheten fokuserade S Metod på att etablera sig på den lokala marknaden och att bygga upp en stark kundbas. Genom hårt arbete och en stark tro på sin affärsidé lyckades företaget snabbt bli en viktig aktör inom måleribranschen i Skåne.

Efter ett par år började S Metod också att utöka sina tjänster och idag erbjuder vi tjänster inom fasadmålning och inomhusmålning men även sprutlackering av köksluckor. I samband med detta valde Mitat och hans team att byta namn till S Metod, ett namn som de ansåg passade bättre för företaget och dess verksamhet. S i namnet står inte bara för sprutlackering utan för våra grundvärderingar: Skicklig, Strukturerad och Serviceinriktad.

Skicklig: En målare som har mycket erfarenhet och har utvecklat en hög grad av teknisk förmåga inom sitt område.
Strukturerad: En målare som har en välorganiserad arbetsmetod och alltid ser till att ha koll på sina projekt och deadline.
Serviceinriktad: En målare som alltid ser till att ge den bästa servicen till sina kunder och som är angelägen om att hjälpa dem på bästa sätt. Vi är stolta över vår företags historia och ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med våra kunder i framtiden.

Material

Vi använder bara det bästa materialet som finns på marknaden för att ge er ett perfekt slutresultat med miljön i åtanke.

Servicebilar

Med 5 servicebilar är vi alltid redo för att agera snabbt. Allt från små projekt som målning av vardagsrum till stora kommersiella målningar.

Ram & Rullställningar

Vi har egna ram- och rullställningar. Utöver vår erfarenhet inom måleri har våra målare även lift och ställningsutbildningar. 

vi bryr oss

Material med miljön i åtanke

Vi använder bara det bästa materialet som marknaden erbjuder för ett perfekt slutresultat med miljön i  åtanke. Vår färg och spackel kommer från Nordsjö, puts leveras av STO och industrifärgen av Sherwin Williams.

}

Punktliga

Vi är punktliga och erbjuder smidig kommunikation. Detta reflekteras i våra mycket positiva kundomdömen samt att vi vunnit pris för bästa service två år i rad.

e

Fasta Priser

I våra offerter specificerar vi alla arbetsmoment och allt material som ska användas till ert projekt. För oss är det viktigt att vara ärliga och transparenta redan från start.

Professionella

Våra målare har flera års erfarenhet och vana vid de flesta situationer. Stort fokus läggs på att lösa problem som uppkommer under projektets gång. Vi värnar om att göra er nöjda.

ARBETSLEDNING

Drivkraften bakom Målerifirman 

Dzemil Osmani

Dzemil Osmani

Kundansvarig

”Uppbyggande av tillit och långvariga relationer kräver att man är korrekt från allra första början. Att lova endast det man kan hålla är en hörnsten för ett gott samarbete.”

Mitat Osmani

Mitat Osmani

VD & Projektledare

”Köket är husets hjärta. Med nylackerade köksluckor ger man nytt liv till ett gammalt kök och skapar en trevlig hemmamiljö. Samtidigt som man sparar på miljön”